speaker-photo

Bemutatjuk az Év Logisztikai Menedzserét és az Év Beszerzési Csapatát
10:15-10:45

Szerda Délelőtti program

MLBKT Szakmai Díjátadó

10.45- 11.15

Szerda Délelőtti program

Kávészünet

12:30-13:30

Szerda Délelőtti program

Ebéd

13:45 – 14:25

Szerda Délutáni 1. szekció / HR

Beszerzők bére - a piaci változások tükrében

Moldován Krisztián, Team Leader Procurement&Supply Chain/ Sales&Marketing&HRHays Hungary Kft.;  Pécs László, Head of projects, Alstom Transport Hungary Zrt.


Beszerzőként a piacismeret elengedhetetlen, ez nem kíváncsiság, hanem a szakmaiság, a tudatos, beszerzési vezető alapvető tulajdonsága. 

Első beszélgetésünkben rátekintünk a beszerzési vezetők bérére, és mennyit változtak a tavalyi évhez képest. Milyen egyéb juttások fontosak számunkra? Gépjármű? Home office? Vagy valami más? Arról is beszélgetni fogunk, hogy mi motiválja a jelölteket és hogyan tudjuk őket megtartani, cégünkhöz csábítani? Van-e különbség a különböző generációk igényeiben?

14:25 – 15:05

Szerda Délutáni 1. szekció / HR

Erőforráshiány a beszerzésben: külföldi munkavállalok alkalmazása

Kardos Zsolt, Head of Operations Services, Nokia/  Jáhny Ákos, CEO, Get Work Trend Kft. /Weninger Zsolt, bp BSC Kft., Global Sourcing Manager / Stréer Valéria, szervezetfejlesztési szakember, tréner, szupervizor, coach, SV & Partners


Egyre több helyen alkalmaznak a cégek külföldi munkavállalókat. Már nemcsak a blue colar, hanem a white colar területe is érintett.

Hogy érinti ez a beszerzés területét? Milyen üzleti érdek állhat amögött, hogy külföldi szakembert foglalkoztassunk? Mik a kihívások? És hogyan tudjuk azokat feloldani?

Milyen előnyök származhatnak ebből?

Konkrét történetken keresztül ismerhetjük meg a különböző kultúrák együttes munkájából származó előnyöket, lehetőségeket és tapasztalatokat.

Végül ráláthatunk arra is, hogy milyen tudással kell rendelkeznie annak a 21. századi beszerzési vezetőnek, aki multikulturális csapattal dolgozik?

15:05 – 15:45

Szerda Délutáni 1. szekció / HR

A szép új világ beszerzői  

Vörösmarty Gyöngyi, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem /Hemrichné Hollósi Andrea,Beszerzési, Logisztikai és Üzemeltetési Igazgató, Yettel Magyarország Zrt. Pálmai Antal, beszerzési igazgató, MVM Zrt.


Milyen kompetenciák szükségesek? Hogyan változott és hogyan fog ez változni? 

Milyen eszközeink vannak? Tapasztalt vagy junior beszerző felvétele?  

Mi a képzések szerepe?