AI-ROBOTICS Kft.

Sicontact Kft.

Hazánkban az egyik legjelentősebb IT biztonsággal foglalkozó szoftverdisztribútor, az ESET termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Mind a lakossági, mind a vállalati szegmensben meghatározó piaci szereplő, kiterjedt viszonteladói hálózattal. A felhasználók számára díjmentes terméktámogatást biztosít magyar nyelven, már a vásárlás előtti pillanatoktól kezdve egészen a licenc teljes időtartama alatt.

 

KAPCSOLAT

Sicontact Kft.

Vásárlás és általános információ: info@sicontact.hu

Marketing és sajtókapcsolat: marketing@sicontact.hu

      ESET

      Több mint 30 éve fejleszt vírusvédelmi megoldásokat, a díjnyertes NOD32 technológiára épülő termékei világszerte elérhetőek. Központja Szlovákiában található. Az otthoni felhasználók számára Windows, Mac és Android rendszerekre nyújt komplex biztonsági megoldásokat, illetve gyermekbarát szülői felügyelet alkalmazást. Termékei túlmutatnak egy egyszerű vírusirtó képességein, számos funkció biztosítja a felhasználók eszközeinek és adatainak védelmét. Üzleti portfoliója teljes megújuláson ment keresztül, licenccsomagjai között a legkisebb cégek és a legnagyobb vállalatok is megtalálhatják az igényeinek megfelelő védelmet.

Hackfelmetszők – Veled is megtörténhet! podcast

IT biztonság – sokat hallunk róla, mégis általában utólag eszmélünk rá, hogy baj van, és valamit tennünk kellett volna. Idegenek kezébe kerültek a saját és céges adataink, veszélyben a bankkártyánk adatai, a fotóink, a levelezésünk vagy a céges adatbázisok. Pedig ha betartunk pár szabályt, akkor a kitettségünk jelentősen csökkenthető. A Sicontact Kft. szakértői azt járják körbe a podcastban, hogy melyek a leggyakoribb veszélyforrások, és hogy mit tehetünk saját és céges adataink biztonságáért.

https://www.eset.com/hu/digitalis-biztonsag/podcast/
    

1. epizód: Hogyan jutnak a kártevők gépeinkre és hálózatainkba?