KIÁLLÍTÓK & SZPONZOROK

Gyémánt szponzor

LOG-X 

A LOG-X Systems Kft. automata raktárak és szállítópálya rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Közel 10 éves tapasztalat és számtalan magyar és nemzetközi referenciával rendelkezünk, akár a KKV szektorban is. A LOG-X Systems Kft. azzal a céllal lett alapítva, hogy a KKV szektornak is megfizethető automata raktárakat és komplex szállítópálya rendszereket tudjon szállítani, ettől függetlenül nemzetközi multinacionális cégeknél is működnek rendszereink. Termékeink kimagaslóan jó ár érték aránnyal bírnak, így megtérülésük akár pár hónap is lehet.

Arany szponzor

STILL

A STILL cég, amit Hans Still 1920-ban alapított, villástargonca, kocsi és vontató, valamint a legkorszerűbb raktártechnikai eszközök vezető szállítójának számít. A cég több mint 8.000 munkatársával, 4 gyártóüzemével, 14 németországi telephelyével, 20 külföldi leányvállalatával, valamint világszerte kiépített kereskedelmi hálózatával sikeres nemzetközi vállalattá fejlődött. Sikerének titka a termékek nagy hatékonyságában rejlik. Komplex intralogisztikai megoldásokat kínál egykézből az egyszerű raklapemelőtől az automatizált targoncákig.

Ezüst szponzor

LOGI-STORE

A Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató. Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során “mindent egy kézből” kaphatnak.

WebEye

A WebEye Magyarországnál 2003 óta kínálunk felsőkategóriás telematikai megoldásokat, amelyek a járművek üzemeltetésben és a költséghatékonyság maximalizálásában nyújtanak hatékony támogatást.

A Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek és szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A 25 éves Jungheinrich Hungária Kft. Magyarországon piacvezető, felkészült partner az üzemen belüli logisztika területén.

Szekció szponzor

Conductive Kft.

Cégünk, a Conductive Kft. másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat. Célunk, hogy partnereinket a lehető legmagasabb szakértelemmel támogassuk és szolgáljuk ki.

SELS s.r.o.

Company SELS s.r.o. is the authorized distributor of MasterMover battery-powered pedestrian-operated electric tugs.

MasterMover machines are used to move wheeled loads from 50 kg to 360 tonnes of all sizes across a broad section of industries.

Szponzor

Transporeon Group

Connectivity of devices and processes is enabling innovative business models in every area of activity. In transport logistics, this means real-time planning, automated and simplified communication, and online visibility of orders, inventories and fleets. To digitize the entire logistics supply chain, Transporeon Group offer a modular, end-to-end, cloud-based product suite with deep embedded vertical expertise. Transporeon’s efficient, user-friendly web-based solutions facilitate RFP management, load tendering, dock scheduling and real-time mobile tracking and tracing. We currently collaborate with 10 of the top 40 companies in the industries we serve. Unique in the market, our solutions include onboarding, consultancy and lifetime multilingual customer support. This ensures a customized fit for each organization, increasing performance and margins while cutting costs.

Editel Hungary

Az EDITEL egy nemzetközi, vezető EDI (elektronikus adatcsere) szolgáltató, mely a különböző ágazatokban tevékenykedő cégek ellátási lánc és B2B üzleti folyamatainak optimalizálására specializálódott.

Logisztikai partner

OGL Hungary Kft.

Cégünket 2007-ben a változó piaci igények kiszolgálására hoztuk létre. A személyre szabott ügyintézéssel és rugalmasságunkkal tudunk kiemelkedni a szállítmányozási piacon. Szolgáltatásaink teljes mértékben lefedik a logisztikai iparág bármely területét. A közúti komplett és részrakó szállítások mellett, vállalunk tengeri komplett és gyűjtőszállításokat, valamint légi szállítást is. Saját vámügynökünkkel dolgozunk és igény esetén a raktározást is tudjuk vállalni ügyféleink részére, akik a KKV-tól a multinacionális cégekig terjed.

Hivatalos szállító

Codex Zrt. 

Általunk gyártott öntapadós, több oldalas ECL/booklet címkék adott felületen lényegesen több információt képesek megjeleníteni, mint az azonos méretű hagyományos, egyoldalas címkék. Az ECL/booklet címkék számtalan további előnyeik mellett lehetőséget teremtenek a logisztikai költségek csökkentésére, a vásárlók bővebb tájékoztatására, valamint újszerű marketing megoldások alkalmazására.

Kiállítók

Duna-Lift

Cégünk immár 25 éve áll Vevőink logisztikai kihívásainak a szolgálatában,legyen szó anyagmozgatási eszközökről,takarítógépekről,szekcionált vagy gyorskapukról vagy egyéb más általunk forgalmazott innovatív termékekről. A piacvezető Boplan rugalmas ütközésvédelmi rendszere egyedülálló módon védi kollégái testi épségét,eszközeit,gépeit,tároló rendszereit.
A hasonló funkciójú fém rendszerekhez képest a Boplan rugalmas,UV és kémiailag is ellenálló,moduláris felépítésű,könnyen telepíthető,kiváló láthatóságú innovatív termék.

Hírös Raktár és
Logisztikai Kft 

Új tevékenységünk a raklapos bértárolás, bérraktározás, közel 900 négyzetméteren!
Raktárunk Bács-Kiskun megyében, Kecskemét városában a Mercedes-Benz gyár szomszédságában, ipari, kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági környezetben, a Trafó utca 1 szám alatt található.
Árumozgatásra 1.5 tonnás ráülős Jungheinrich teherbírású targoncával és 2 db 1 tonnás gyalogkíséretű Jungheinrich targoncával rendelkezünk.
A Kecskeméti Depó kiváló adottságú, jól megközelíthető területen fekszik, az M5-es autópálya kijáratától 3,5 km, a Mercedes-benz Kecskeméti gyárától mindössze 1,5 km távolságra.

Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt

Az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projektet az IFKA és az IVSZ konzorciuma valósítja meg. Célja a szemléletformálás, a demonstráció és a fejlesztés: Ipar 4.0 Mintagyár és egy Ipar 4.0 Technológiai Központ támogatásával a hazai termelő kkv-k fejlesztésének elősegítése, az Ipar 4.0 termelési rendszerek technológiai, ipari automatizálási, vezérlési megoldásai iránti nyitottságának fokozása.

iData

Az iData Kft. iTrack GPS Nyomkövető Rendszere olyan cégeknek nyújt megoldást, akik csökkenteni szeretnék az adminisztrációs terheket és megtakarítást szeretnének elérni a gépjárműflottájuk üzemeltetése során. Csak a teljes üzemanyagkontroll által 5-40% közötti megtakarítást érhetnek el a vállalkozások. Legyen szó áruvédelemről, munkavégzés figyelésről, sofőrazonosításról, elektronikus menetlevélről, vezetési stílus elemzésről, kulcsos autó foglalási rendszerről, privát/céges utak kimutatásáról, parkolódíj fizetésről vagy útdíjfizetésről, az iTrack – a rugalmas keretrendszernek köszönhetően -egyedi igényekre szabható, komplex szolgáltatást jelent a flottával rendelkező cégeknek az üzletkötői autókkal dolgozóktól, a fuvarosokon át, a munkagépek figyeléséig.

LeasePlan 

A LeasePlan operatív lízing szolgáltatást (autó tartós bérlet) nyújt vállalkozások számára. Magyarországon több, mint 12 000 autóval rendelkezik és elkötelezett támogatója a zöld mobilitási megoldásoknak.

Leonardo Group Kft. 

A Leonardo Group Kft. olyan nemzetközi szakértők csapata, akiknek széleskörű tapasztalatuk és szakértelmük van a gyártásirányításban, a flow manufacturing bevezetésében, a lean elvű folyamatok kialakításában és a különböző gyártásirányítási módszerek kiépítésében. Az oktatási programok a flow manufacturing minden részét tartalmazzák az elmélettől a gyakorlatig, beleértve a fizikai dolgozók oktatását is. A belső tréningprogramokat vevői igény szerint állítjuk össze. A bevezetés célja a Leonardo Group „know-how” rendszerének átadása. Tanácsadóink elsősorban „coach” szerepet játszanak, azaz partnereiknek átadják azt a képességet, hogy önállóan irányítsák és fenntartsák az új rendszereket a lean projekt sikeres bevezetése után is.

Login Autonom Kft.  

A Login Autonom Employee Software iparvállalatok komplex személyügyi kérdéseit a termelési területen kezeli, olyan adatgyűjtő és elemző szoftvermegoldásokkal, amik a kiadáscsökkentéstől és hatékonyságnöveléstől a jogi megfelelésen át, a munkavállalók megtartásáig több síkon jelentenek megoldást.
Magyar szoftverfejlesztőcég vagyunk, nemzetközi és magyar ügyfelekkel. A 28 éves fennállásunk során megismert humánerőforrás, termelési és szervezeti kihívásokra fejlesztünk szoftveres megoldásokat. Hiszünk az emberi tényezőket kizáró technológia problémamegoldó képességében, és abban, hogy segítségével emberségesebb és értelmesebb rendszereket tudunk megvalósítani. 

LNConsult 

LNConsult is your best partner in supply chain optimization, supply chain management, logistic consulting and IT solutions.
We are an independent and flexible partner with over 500 successful projects all over the world.
Our claim is EFFICIENCY REDEFINED ALL OVER THE WORLD.

Gamma Digital 

A Gamma Digital Kft. mintegy 130 főt foglalkoztató, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, a budapesti székhely mellett országszerte 4 telephellyel. Cégünk a legmagasabb szintű ipari automatizálással és rendszerintegrációval foglalkozik. Már több tucat automatizált raktári és logisztikai rendszer tervezésében, telepítésében vagy modernizációjában vettünk részt itthon és Európa-szerte.
Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetőink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számos pontján bizonyították szakmai felkészültségüket és rátermettségüket.

RAM Mounts – RAM tartók

A RAM (Round-A-Mount) az a leginnovatívabb univerzális gömbcsuklós rögzítő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármit bárhová könnyen, egyszerűen és biztonságosan rögzíthessen. A RAM sokoldalú, szabadalmaztatott termékcsaládot kínál. A korrózióálló, könnyű és erős RAM alkatrészek porfestett alumínium ötvözetből készülnek, rozsdamentes acél kötőelemekkel és gumírozott fejű gömbbel, melyek képesek akár nehéz eszközök nagy vibrációnak kitett területeken való megtartására is, legyen szó katonai, ipari vagy magán célú felhasználásról.

Reményi Csomagolástechnika  

Több mint 20 éve Magyarország vezető csomagolóanyag – és gép forgalmazó vállalata.

Költséghatékony csomagolási megoldások, csomagolóanyagok – és gépek a Reményi Kft. kínálatában!

Telog Kft

A Modula függőleges raktárrendszert raktárak és a vállalaton belüli logisztikai folyamatok optimalizálására fejlesztették ki. Ez az ideális megoldás alkatrészek, valamint félkész és késztermékek kezelésére, illetve ki- és betárolására. Az épület rendelkezésre álló magasságának kihasználásával a Modula függőleges automata raktárrendszer az “árut az emberhez” elvet követő automata komissiózási rendszerével forradalmasítja a cégen belüli logisztikát, csökkenti a hagyományos raktárpolcok és állványok által elfoglalt alapterületet.

TIMOCOM 

A TIMOCOM Soft- und Hardware GmbH a fuvarozási szakma számára készülő alkalmazások fejlesztésére és hálózatba szervezésére szakosodott it-specialista középvállalat. A vállalat működteti Európa legnagyobb fuvarozási platformját. A TimoCom platformján naponta akár 750 000 nemzetközi fuvarozási és raktér-ajánlat is megjelenik. A logisztikai hálózat több mint 38 500 bevizsgált vállalatból áll.

UniOffice 

Az UniOffice Rendszerház Kft. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik intelligens dokumentum- és digitális munkafolyamat kezelés terén. A felhalmozott tudást számos iparágban kamatoztattuk már. Hiszünk abban, hogy mobil megoldásainkkal valódi értéket, és kézzel fogható eredményeket tudunk teremteni ügyfeleink számára. Egyedi logisztikai alkalmazásunkkal egyaránt nyújtunk valós időben támogatást a vezetőknek, a munkatársaknak és az ügyfeleknek.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás