KAISER+KRAFT

KAPCSOLAT

Horváth Piroska

Key Account manager
e-mail: piroska.horvath@kaiserkraft.com
tel: +36 30 311 6624
web: www.kaiserkraft.hu

A KAISER+KRAFT Európa vezető üzemi, raktári és irodai felszerelésekre specializálódó csomagküldő szolgálata. Az 1945-ben Stuttgartban alapított társaság jelenleg 18 európai országban rendelkezik képviselettel, és a TAKKT csoport része. A KAISER+KRAFT számára a fenntartható cselekvés a hosszú távú üzleti siker alapvető fontosságú feltétele.

A BREEAM fenntarthatósági tanúsítványával kitüntetve

Európa legnagyobb B2B csomagküldő vállalat új raktárt nyitott a csehországi Brnóban. A BREEAM tanúsítási rendszer az új épületet fenntartható építési szabványokért kitüntette.
KAISER+KRAFT új raktározási, átrakási és komissiózó telephelyet hozott létre, amelynek a mérete eléri a 8700 négyzetmétert. Körülbelül 1500 gyorsan forgó termékkel indult az üzemi működés Brnóban, amely az ügyfelek igényeinek megfelelően több ezer tételre bővíthető. Év végéig még több száz cikk kerül a beszerzési raktárba.

Több információ projektjeinkről weboldalunkon található.

Fenntarthatóság mint a vállalati stratégia része

A KAISER+KRAFT vállalatot idén februárban az EcoVadis független CSR minősítő testület kitüntette a fenntarthatóság érdekében végzett tevékenységéért. „Évekkel ezelőtt elkezdtünk kidolgozni egy fenntarthatósági stratégiát, amely a teljes értékteremtési láncban leképezhető. A fenntartható cselekvés az egyik vezérelvünk. Hosszú távon azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a gazdasági, ökológiai és társadalmi megfontolások között, és példaképpé váljunk az iparág számára a fenntarthatóság szempontjából“.

Letölthető digitális brosúrák:Saját márka: EUROKRAFT

Több mint 75 éve mindent megteszünk a vállalatok felszereléséért. A know-how, a minőség iránti érzék és az irodai és üzleti berendezések iránti szenvedély – mindez az EUROKRAFT saját márkánkban összpontosul. Az eredmény olyan termékek, amelyek kiállják az idő próbáját.

Beszerzés egyszerűen

Vannak olyan területek, ahol a megtakarítási potenciál nem olyan nyilvánvaló. És ott van még az áruk beszerzésének feladata. A kis termékek koordinálatlan megrendelése ugyanis magas folyamatköltségekkel jár. Ezért különösen fontos, hogy ez a terület ne kerüljön ki az ellenőrzése alól, és biztosítható legyen az átláthatóság.

Médiapartnerünk: