GHIBLI Kft.

KAPCSOLAT

Ghibli Kft.

H-1211 Petróleum u.

T: +36 1 801 8600
E: info@ghibli.hu

www.ghibli.hu

Danku Dávid

értékesítési vezető

e-mail: danku.david@ghibli.hu
tel: +36 20 297 7474
web: https://ghibli.hu/

Az 1996 óta a piacon jelen lévő Ghibli cégcsoportnál az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mára az iparágban meghatározó vállalatként nyújtunk komplex logisztikai szolgáltatást ügyfeleinknek. Jelmondatunk: Áruja nálunk gondos kezekben van. Mindezt több mint 25 éves tapasztalatunk, több mint 210 magasan képzett munkatársunk és 99,7 százalékos minősített szolgáltatási arányunk miatt garantáljuk ügyfeleink számára.

 

100 saját járműből álló korszerű flottánknak, 300 szerződéses alvállalkozóból és 1200 minősített alvállalkozói partnerből álló hálózatunknak köszönhetően belföldön országos lefedettséggel, öt depóval és egész Európa szerte vállalunk közúti szállítmányozást. Minden esetben ügyfeleink igényeihez igazított megoldásokkal dolgozunk. Lehetőség van komplett, rész, expressz, gyűjtő, túlméretes és speciális szállítmányozásra, valamint veszélyes áru szállítására is belföldön és egész Európában.

 

Ügyfeleink áruit légi, tengeri és vasúti úton is eljuttatjuk világviszonylatban bármely desztinációba, két világhálózatnak a kizárólagos magyar tagjaként. Vállalatunk egyedülálló módon nyerte el a Kínai Állam tanúsítványát, a Tengerentúli Gazdasági és Kereskedelmi Együttműködési Zóna minősítést, mellyel a kínai kormány kitüntette a Ghiblit, mint a kínai vállalatok európai logisztikai szolgáltatóját. A legnagyobb kínai e-kereskedelmi hálózat logisztikai partnereként heti több repülőjáratot fogadunk és szervezünk, továbbá rendszeresen érkeztetünk direkt vasúti járatokat Kínából.

 

55000 m2 raktárterülettel rendelkezünk, Budapesten a Szabadkikötő területén, a CTPark Vecsés ipari parkban és a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Raktáraink központi elhelyezkedésének köszönhetően ügyfeleink könnyedén megoldhatják árujuk országos disztribúcióját, illetve budapesti belvárosi üzleteik áruval ellátását is. Megrendelői igények alapján határidőre vállaljuk egyszerűbb vagy speciálisabb hozzáadott értékű szolgáltatások elvégzését is. Rendelkezünk adóraktárral és átmeneti megőrzési lehetőséggel, ÁFA és jövedéki raktárral. A Szabadkikötő területén iparvágánnyal, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező raktárunk is van.

AEO-F Engedélyezett Gazdálkodó tanúsítvánnyal rendelkezünk, mely ügyfeleink számára egyszerűsített vámeljárást biztosít. Export és import viszonylatban közúti-, légi,- vasúti-és tengeri szállításokban egyaránt vállalunk teljes körű vámügyintézést. Üzemeltetünk egy 3000 csomag/óra kapacitású csomagszortírozógépet. Összességében pedig a reptéri vámkezelés több mint 90 százaléka kötődik a Ghiblihez, amely 200.000 vámkezelést jelent naponta. Bármilyen formában érkező árut tudunk fogadni és kezelni. Partnereink a területen a legnagyobb keleti webshopok és gyártók.

A Ghibli rendelkezik ISO 9001-es, ISO 14001-es, valamint HACCP tanúsítvánnyal is. Szakmai munkánk elismeréseként a Superbrands és a Magyar Brands díj többszörös tulajdonosai vagyunk, továbbá az Üzleti Etikai díjat és a Hungary Prestige Award – Road Freight Service of the Year, azaz az év közúti szállítmányozója díjat is a Ghiblinek ítélték már.

Büszkék vagyunk rá, hogy évi több mint 120.000 megbízásnak tehetünk eleget és megbízóink között tudhatjuk az autóipar, az elektronika, az FMCG, és a vegyipar szektorok legmeghatározóbb vállalatait.

További információkért látogasson el a www.ghibli.hu weboldalra! Áruja nálunk gondos kezekben van – már több mint 25 éve!

Médiapartnerünk: