Miért érdemes eljönni? Kapcsolódjon a szakma jövőjéről szóló eszmecserékbe

Az MLBKT, a magyar ellátási lánc szakemberek, logisztikusok és beszerzők legnagyobb szakmai szervezete tagozatával, a Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubjával közösen, 10. alkalommal szervezi meg egész napos, izgalmas, interaktív konferenciáját. Szeretettel látjuk Önt is, ha munkájából vagy érdeklődéséből adódóan fogékony a beszerzési trendek, legjobb gyakorlatok iránt, és szívesen kapcsolódik be a professzionális eszmecserékbe. Sőt! Idén dupla örömünk adódik az ünneplésre, 20. évfordulóját ünnepli az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja.

Az elmúlt időszak és az utóbbi évek eseményei kapcsán a gazdaság számos területén tapasztalhattunk meg olyan banális hiányállapotokat, amelyek a korábbi években a normális gazdasági körülmények között eszünkbe sem jutottak volna.

A chiphiány csak egy a sok elem közül, amely magával rántotta szinte a teljes ellátási láncot és számos kihívás elé állította a beszerzői szakmát.

A Covid második éve egyre inkább világossá teszi, hogy kialakult egyfajta új világrend. Nagy kérdések, hogy mit kezdünk a hiánnyal, az időszakos lezárásokkal, ugyanakkor a felgyorsult információáramlással. Van, aki elfogadja, van, aki nem. Ki fogja ezt megfizetni, mi legyen ezután a savinggel? Mi legyen az olyan új/régi kihívásokkal, mint az e-mobilitás, fenntarthatóság, üzleti morál? Beszéljünk róla együtt május 11-én!

 

Legfrissebb témák

  • Van-e energiánk? – az energiapiac beszerzési és más kihívásai
  • Milyen hatással vannak a műanyagok beszerzési, ellátási, fenntarthatósági kihívásai mindennapi életünkre
  • e-mobilitás – beszerzési, működtetési, kapacitási kihívások
  • Kerekasztal-beszélgetések meghatározó hazai vállalatok beszerzési vezetőivel

Interaktív szakmai közösség

  • A tartalmas szakmai előadások keretében a legégetőbb beszerzési problémákat és legaktuálisabb trendeket mutatjuk be, majd a részvevők bevonásával vitatjuk meg azokat.
  •  Kíváncsiak vagyunk egymás véleményére! Az interaktív előadások segítik a kölcsönös tapasztalatcserét!
  • Egy helyen és egy időben találkozhat a beszerzési szakemberekkel!
  • Látni és látszani: kötetlen ismerkedési lehetőséget biztosítunk a szünetekben a szektor meghatározó szereplőivel!

20 éves a BVK, 10 éves a Beszerzési konferencia

Különleges alkalom! Tartson velünk, ünnepeljük együtt az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának 20 éves fennállását és a konferencia egy évtizedes sikeres jubileumát!